top of page

OM MIG

55686721_2212776609051184_45121938955844

JEG ER UDDANNET STYLIST OG MAKEUP ARTIST I 2010.

SIDEN DA HAR JEG BÅDE ARBEJDET SOM SELVSTÆNDIG MAKEUP ARTIST OG STYLIST (HOVEDSAGELIGT KOMMERCIELT - MED REKLAMER, REDAKTIONELLE MODESERIER, PRESSE BILLEDER OG MUSIKVIDEOER), MEN OGSÅ SOM FACE DESIGNER FOR GEORGIO ARMANI COSMETICS, MAKEUP ARTIST FOR MAC COSMETICS OG RETAIL SUPERVISOR FOR URBAN DECAY I DK. 

DERUDOVER HAR JEG UNDERVIST BÅDE I STYLING OG I MAKEUP PÅ STYLIST UDDANNELSEN PÅ ART OF STYLE AND MAKEUP, KGS NYTORV KBH.

JEG ER EFTERFØLGENDE UDDANNET NEGLETEKNIKER I BIO SCULPTURE GEL, OG VIPPETEKNIKER HOS STAR LASH I KBH, FORUDEN FOR EN LANG RÆKKE KURSER INDENFOR BL.A. VOKS OG HUD/ANSIGTSBEHANDLINGER.

I START 2019 ÅBNEDE JEG BEAUTY BY ERLA.

52369209_620895291687781_555329960313199

ANBEFALINGER

"Erla er perfektionist og hammer dygtigt!"
-Katrine Buhl Jeppesen

"Erla har stor erfaring indenfor sit fag og har en meget professionel tilgang til det hun gør. Jeg er selv uddannet makeup artist og er meget kritisk og ved at Erla er en af de eneste jeg ville kunne stole på hvis jeg skulle have vippe extensions, makeup mm. da jeg ved hun mestre det til UG, så du kan roligt booke tid hos Erla, da du vil være i professionelle og erfarne hænder."
-Lærke Rose Hansen

"Erla er omhyggelig, professionel, super dygtig og så er hun som menneske sød, hjertelig og helt nede på jorden.
De største anbefalinger herfra."
-Susi Søbjerg Boerne

"Erla er den dygtigste til det hun kan! Hvad end du ønsker den ultimative brude makeup, eller de smukkeste vipper, så er det Erla du skal slå vejen forbi. Og så er hun samtidig hammer sød <3"
-Stella Vestergaard

"Erla er = Guld
Beauty By Erla er = Bedste investering du kan gøre <3"
-Heidi Rothbuhr Johnson

"Jeg var hos Erla i fredags og fik lavet Permanent Vippebuk det blev så fint . Jeg kommer helt sikkert snart igen"

-Zilla Juul Nobel

"Jeg har psoriasis i mine negle og vil generelt gerne bruge så få kemikalier som muligt, derfor er Erla og hendes produkter det bedste match!

Mine negle er meget lange, men knækker aldrig og holder til alt fra havearbejde til rengøring! TOP negle!!

Stedet er hyggeligt og jeg føler mig altid super forkælet når jeg går derfra"

-Theresa Celest Bjerre 

"Jeg fik lavet negle i dag, og resultatet er fantastisk! Erla er mega dygtig! Jeg ville tjekke Erla ud, gå ind og like hendes side og book en tid til bryn, vipper eller negle og andet på hende hjemmeside tusinde tak til Erla for en god oplevelse."

-Maria Culmsee

"Sød og rigtig rigtigt dygtig."

-Susanne Jensen

"Det er altid en dejlig oplevelse at få behandlinger af Erla. Hun er super dygtig og sød."

-Tenna Hollerup Corneliussen 

"Topprofessionelt arbejde og jeg følte mig absolut i trygge rammer. Erla er sød og dygtig og jeg kommer gerne igen."

-Anne Thrane Anker Olsen 

"Kæmpe anbefaling herfra! Fantastisk service, skøn stemning og hyggeligt lokale. Erla er fuldstændig fantastisk og virkelig dygtig. Jeg kommer helt klart igen."

-Gry Brøgger

"Jeg takker af hjertet for de smukkeste vipper  de faldt virkelig i god jord <3 "

-Susy Ewers Hansen

"Yon-Ka ansigtsbehandling er simpelthen det bedste jeg nogensinde har prøvet. En time med ro og balance både for hud og sjæl. Min hud føles som ny."

-Charlotte Rapson

"Nu har jeg efterhånden prøvet at få lavet en del hos Erla og uanset hvad hun har udført af behandlinger er hun uden sammenligning den bedste skønheds klinik.

Jeg glæder mig hver gang til at komme ned og få en dejlig omgang velvære og komme hjem igen med et flot resultat.

Ikke nok med at man får et super flot resultat hva' enten det er negle eller vipper, så er der en dejlig afslappende atmosfære, hvor du hurtig føler dig velkommen og falder godt og solidt ned i sædet, imens Erla sætter din skønhed og velvære i fokus

5 * her fra."

-Sia Jensen

"Erlas skønne lille biks, er det dejligste sted at komme og blive forkælet. Stedet er fyldt med Erlas sjæl, hendes kærlige skævhed, umiddelbarhed og massere af varme. Man er i de bedste hænder og man kan ikke undgå at forlade stedet - velplejet, mega tilfreds og med det største smil på læben <3 "

-Cecilie Langhoff Lodberg 

bottom of page